Beyol
Meny

Hos oss är du viktig

Vi prioriterar alla våra kunder lika högt och har en stark ambition att supportera & vara behjälpliga på allra bästa sätt.

Vi är många resurser och specialister inom vårt Garpcenter, för att underlätta kommunikationen så utser vi en kundansvarig hos oss som ni alltid kan vända er till då ni får frågor eller vill ha snabb support.

rätt väg till rätt beslut

Ett affärssystem är oftast ett komplext system som innehåller många flöden och funktioner, vi levererar inte bara ”verktygen” som kan utföra detta utan vi levererar även ett långsiktigt samarbete med er som kund.

Vi har en modell för hur vi ska ta hand om er som kund på bästa sätt, denna fungerar både i teorin och i praktiken.

hitta rätt
garpcenter

Fortsätt ta del av varför vi som Garpcenter kan erbjuda er den
bästa tänkbara kombinationen av resurser och branschkunskap
för just ert företag.

Branscher

För att vara duktig måste man fokusera, vi har valt ut kundmålgrupp & branscher utifrån vilka resurser vi har till förfogande inom vårt Garpcenter och vad vi anser att Garp har sina absoluta fördelar inom.

Är ni ett företag inom,

  • Fashion
  • Handel
  • Monterande handel

så har vi stora förutsättningar med att lyckas riktigt bra med dig som kund.

Fashion

Att Garp är ledande inom att hantera varianter och storlekar är ingen hemlighet, sedan 70 –talet har våra användare och utvecklare sett till att Garp kan hantera denna typ av flöden optimalt och användarvänligt.

Referenser

wesc-trimdrdenim-trim elvine-trim segers-trim

Gulins a la carte
Selected Brands
Weekday Brands AB

Handel

Om ni önskar ett flöde där användaren snabbt och effektivt kan registrera offerter, kundorder, koppla inköpsorder, webbhandel, hantera prislistor och avtal m.m  så är Garp ett affärssystem för er.

Referenser

Gemo lagerinredningar AB
Sätila of Sweden
Svensk Bygglogistik AB
LedLab AB

Monterande Handel

Oavsett om er montering sker emot kundorder eller lager så kan ni med Garp styra detta så att ni får ett optimalt lagerflöde.

Referenser

ebeco-trim thermotech-trim
Humphree AB
Ircon Drying Systems AB
Frinab Industri AB

Processer

Vi är många resurser som arbetar i vårt Garpcenter, för att ge er en översikt om vilka vi är och exempel på de processer vi hanterar kan ni ta del av och läsa mer om respektive resursteam.